AKS skier

Föreningen

AKS är en alpin tävlingsklubb. Klubben drivs ideellt och antalet aktiva åkare är ca 70 st.

AKS äger och förvaltar sin egen anläggning, Klutmarks- backen. Detta medför både för- och nackdelar. Fördelen är att man kan avsätta tider för träning i den utsträckning som behövs, och nackdelen är allt arbete och kostnader för anläggningen. Som medlem innebär detta att alla har ett ansvar för driften, som t.ex. snösprutning, liftskötsel, och kioskförsäljning. Vårt mål är att så många som möjligt ska få information och utbildning i t.ex. snösprutning, träningskurser m.m.

Klubben behöver just din insats för att gå vidare. Du får i utbyte förmånen av att arbeta i god gemenskap och ger dessutom dina barn en fantastisk möjlighet till att utöva sin idrott i gott kamratskap och i en bra miljö.

Klubbens avgifter:

• Medlemskap enkild:     250:-
  • Medlemskap Familj:     500:-
  • Årskort för medlem:      550:-
  • Träningsavgift:              600:-
  • RaceCarve:                  600:-
  • Alpina Slalomskolan:    600:-

(För skidpass se under klutmarksbacken)

Uppdaterad: 2016-06-08 02:34

Skelleftea Kraft