Hoppa till sidans innehåll

Info Ingemartrofén 2018

2018-04-04 15:26
Ingemartrofé går av stapeln i Tärnaby den 20-22 april. Ni som skall dit, läs hela denna info. Kort sammanfattning: Funktionärer behövs, utrustningsregler för U14/16, nationella prov. Missa inte dokumenten på slutet.
  • Uppdaterad: 2018-04-04 15:26

Från TIK:

Hej,

 Vi hälsar alla skidåkare välkomna till årets Ingemartrofé i Tärnaby den 20-22 april. Några av era åkare har säkerligen redan anmält sig men vi vill be om er hjälp att påminna åkarna i era klubbar att göra sin anmälan om det inte ännu är gjort.

 Tävlingsdomaren som kommer från FIS till Ingemartrofén är norska Lisbeth Ögård som vill att vi sprider information om utrustningsreglerna för de åkare i U14 och U16 som ska tävla på Ingemartrofén. I en av de bifogade filerna finns information om rules for equipment.

 Under årets Ingemartrofé inträffar nationella prov för årskurs 9 fredag den 20 april. Här nedan finns information om hur era åkare kan göra sitt nationella prov i Tärnaby.

Alla som ska vara med på Ingemartrofén och som ska göra nationella provet ska kontakta sin rektor för att fråga om det är möjligt för dem att göra omprov, dvs göra provet efteråt.
Om deras rektor säger nej till det ska respektive rektor skicka provet i rekommenderat brev till Birke på Skytteanska skolan tillsammans med ett frankerat och föradresserat brev för returen av det färdiggjorda provet tillbaka till respektive rektor. 
Vi i Fjällvinden är tacksamma att rektorn Birke på Skytteanska skolan ställer upp och gör det här för våra åkare och vi vill att det ska gå smidigt till och inte belasta henne med en massa extra jobb, därför är det viktigt att alla följer de instruktioner vi fått.
Alla som ska göra provet får göra det kl. 8.35 fredag den 20 april på Skytteanska skolan i Tärnaby och provet är 120 minuter långt. Om ni har några frågor kan ni maila till This is a mailto link

Provet skickas till:
Skytteanska skolan Tärnaby
Birke Weidringer Fahlqvist
Östra Strandvägen 26
920 64 Tärnaby

Vi i Fjällvinden vill påminna alla klubbar om att vi behöver hjälp med funktionärer under Ingemartrofén och att vi vill att de kontaktar Fjällvindens kansli och meddelar vem som kan hjälpa till vilka dagar och med vad. Vi vill ha namn och telefonnummer på personerna och behöver även veta om de vill ha ett funktionärsliftkort. Vi kommer behöva hjälp med alla möjliga uppgifter både under tävlingsdagarna men även kvällstid med förberedelser i backen samt på lagledarmöten. De som ställer upp och hjälper till som funktionärer ska ha en reflexväst på sig som hämtas ut i sekretariatet. Som tack för hjälpen att ni ställer upp får funktionärerna mat och fika i målhuset. Tack vare att vi alla hjälps åt möjliggör det att vi kan fortsätta arrangera Ingemartrofén.

Hjälp oss att sprida all information i det här mailet vidare ut till klubbarna i Västerbotten och alla åkare och föräldrar.

Vänliga hälsningar

Gunnel
____________________________________
TÄRNA IK FJÄLLVINDEN
www.fjallvinden.com

 Gunnel Enetjärn
This is a mailto link
+46 (0)954-101 09

Dokument:
Inbjudan
Utrustningsregler

Skribent: Johnny Winterlund
Epost: Adressen Gömd

Skelleftea Kraft

Postadress:
AK Skellefteå - Skidor
Idrottsservice AB svb, Mullbergsvägen 11 B
93137 Skellefteå

Besöksadress:
Idrottens Hus, Norrvalla, Mullbergsvägen 11 B
93137 Skellefteå

Kontakt:
Tel: 0910 - 21 13 05
E-post: This is a mailto link

Se all info