Hoppa till sidans innehåll

Alpin Slalomskola 2022För närvarande fullt i båda skidskolegrupperna!

 

Välkommen till Alpina klubbens Alpina Slalomskola

Grupp 1 i skidskolan tränar 15/1, 22/1 och 29/1 kl 09-12.

Grupp 2 i skidskolan tränar 5/2, 12/2 och 19/2 kl 09-12.

Fyll i den önskade informationen i formuläret Anmälan Alpin Slalomskola

AKS är en alpin klubb med tränings-och tävlingsverksamhet. Som ett led att rekrytera barn och ungdomar anordnar vi Alpin slalomskola. Det är inte ett krav att efter avslutad slalomskola att gå in i en träningsgrupp men det är naturligtvis jätteroligt om så sker och dessutom har man fått en bra grund.

AKS äger och driver anläggningen i Klutmark, till stor del genom ideella insatser av medlemmarna. Vi har därför valt att ha en låg avgift till vår skidskola men att man då förbinder sig att jobba ett arbetspass dag i Klutmark, i vår lift eller i vår kiosk. Ett arbetspass är antingen en lördag eller söndag. I din anmälan anger du när du har möjlighet att göra ditt pass. Passet ska vara genomfört senast söndag den 28 februari. En introduktion till kiosk och lift får du vid uppstarten av slalomskolan

Slalomskolan består av tre tillfällen med ca 10 timmars undervisning.

Efter slalomskolan får man kostnadsfritt fortsätta i en av våra träningsgrupper för resten av säsongen. Om man väljer att göra detta så förväntar vi oss att man arbetar ytterligare ett pass i Klutmark. Tilläggas bör att det brukar vara trevligt att vara ute i Klutmark, många familjer gör detta till en familjeutflykt där barnen kan åka skidor medan en förälder jobbar.

Anmälan till den Alpina Slalomskolan sker genom via nedanstående formulär. Efter återkoppling från kansliet via e-post sker betalning till vårt pg eller via swish. När vi har mottagit betalningen bekräftar vi en plats i skidskolan. Antal platser är begränsade och vi kommer att meddela via hemsidan när skidskolan är fulltecknad. Anmälan är bindande.

Info om grupperna:

Barnet bör vara ca 6-7 år men som vi alla vet kan barnet motoriskt vara redo för skidskola tidigare så därför är åldrarna lite flytande. Skidvanan kan vara stor hos en femåring likaväl som den kan vara mindre hos en 8-åring.

Vi kommer därför att dela in eleverna i olika grupper beroende på skidvana och därför är det viktigt att du fyller i detta i din anmälan.

Grön: För dig som är nybörjare och som inte prövat på att åka i backe. Vi lär oss åka barnliften, att behärska skidorna, stanna och plogsväng.

Blå: För dig som provat utförsåkning på egen hand och som prövat att klara liften själv. Vi provar även den stora liften. Vi jobbar med att behärska skidorna, stanna och plogsväng även i lite högre farter.

Om du kan åka liften och redan kan de enklare svängarna som plogsväng men även lite parallellsväng så rekommenderar vi att du anmäler dig till vår träningsgrupp RaceCarve. Läs mer under träning/tävling.


Kostnad;
1100 kr per barn och då ingår ett familjemedlemskap (värde 500 kr) i Alpina klubben, försäkring under lektionstid samt ett årskort i Klutmark för barnet. Är ni redan medlemmar kostar slalomskolan endast 600 kr. Via medlemskapet har resten av familjen möjlighet att köpa ett rabatterat årskort i Klutmark för 550 kr per person, ordinarie pris är 1500 kr.

Så anmäler du dig;
Fyll i den önskade informationen i formuläret nedan.
Där lägger du till önskemål om vilket sorts arbetspass ni kan tänka er, lift eller kiosk, en lördag eller en söndag.

När du registrerat din anmälan i formuläret betalar du till PG 483041-0 eller Swish: 1231324540

När vi har mottagit din betalning får du ett mail på som bekräftar er plats i slalomskolan. Om du är osäker på att betalningen har kommit in kontakta AKS Kansli för mer info. Närmare starten på slalomskolan kommer vi ut med mer detaljerad information om slalomskolan och förslag på arbetspass i Klutmark

Kontakta kansliet på This is a mailto link om ni har frågor!

 

Fyll i den önskade informationen i formuläret Anmälan Alpin Slalomskola

Inbetalning Bekräftelse Mail Inlagd i Idrott Online Tillsatt Inlagd i Skidskola Betal utskick Betald i Idrott Online Med lemskap 3890 Skidskola 3150 4 401 Årskort 3012
Uppdaterad: 11 SEP 2018 13:16

Skelleftea Kraft

Brokk

 

Norrlandsbil

Postadress:
AK Skellefteå - Skidor
Idrottsservice AB svb, Mullbergsvägen 11 B
93137 Skellefteå

Besöksadress:
Idrottens Hus, Norrvalla, Mullbergsvägen 11 B
93137 Skellefteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info