Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Bli Medlem 2022/2023Hej nya och erfarna Skidåkare!
Hoppas att ni ser fram emot skidsäsongen och vill dela kvalitetstid med oss i pisten i år. Som medlem i Alpina Klubben Skellefteå har man tillgång till Klutmarksbacken under kvällar, helger och lov hela säsongen. Under säsong har vi olika medlemsaktiviteter i anläggningen som temakvällar, vallningskurs, köp- och byteskvällar mm.
Alla är välkomna som medlemmar oavsett om man är aktiv i tränings- eller tävlingsgrupper eller bara vill tillbringa kvalitetstid i backen. Vi har tidigare haft separerade avgifter för medlemskap och tränings- och tävlingsgrupper. I år har vi valt att förenkla avgiftshanteringen enligt följande:

Familjemedlemskap med en aktiv åkare - 1 200 kr   (avser medlemskap (550 kr) för hela familjen samt träningsavgift + säsongskort för en aktiv åkare)
Tillkommande barn i medlemsfamilj. - 650 kr   (avser träningsavgift per åkare inklusive säsongskort)
Säsongskort, ej aktiv åkare men medlem -550 kr   (gäller för hela säsongen vid ordinarie öppettider ord pris 2022/2023 var 1700 kr)
Medlemskap -550 kr   (avser enskilt medlemskap)

Föräldrar och syskon ingår i familjemedlemskapet även om det bara är ett barn som deltar aktivt i träningen, ange därför samtliga familjemedlemmar vid inbetalning. Skall övriga familjemedlemmar inte delta i träning men behöver ett säsongskort kostar detta 550 kr per person.


Förmåner och skyldigheter som medlem
Det är det ideella engagemanget i föreningen som möjliggör att vi kan äga och driva vår egen backe, hålla en låg träningsavgift samt att AKS står för avgifter vid tävlingar. Som medlem förutsätts man därför göra en insats i klubben, t.ex. arbete i servering, lift och snösprutning m.m. Vi kommer att informera mer om detaljerna kring arbetet när ni blir medlemmar.
För att på bästa sätt kunna säkerställa att information kommer till rätt mottagare behöver vi er hjälp att se att kontaktuppgifterna stämmer. Vi uppdatera vårt medlemsregister löpande, så även den här säsongen, därför önskar vi att ni i samband med betalning fyller i uppgifterna nedan, även om ni som tidigare medlem inte uppfattar att någon information har förändrats.

Mejla även in uppgifterna i samband med betalning till: This is a mailto link
Har du frågor eller vill prata med oss kan du alltid nå oss på This is a mailto link eller kontakta någon i styrelsen. Information hittar du på vår hemsida www.aks.nu eller Facebook https://www.facebook.com/alpinaklubben/


//Skidhälsningar från Alpina Klubben Skellefteå

Uppdaterad: 08 NOV 2020 12:52 Skribent: Patrik Gillerstedt
E-post: This is a mailto link

Skelleftea Kraft

Brokk

 

Norrlandsbil

Postadress:
AK Skellefteå - Skidor
Idrottsservice AB svb, Mullbergsvägen 11 B
93137 Skellefteå

Besöksadress:
Idrottens Hus, Norrvalla, Mullbergsvägen 11 B
93137 Skellefteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info