SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alpina Klubben Skellefteå
Fotboll
Medlems & Träningsavgifter 2022/2023
2022-11-24 15:25
Medlems & Träningsavgifter 2022/2023

Välkommen till en ny säsong!                                                                                        

Hej Skidåkare!
Hoppas att ni ser fram emot skidsäsongen och vill dela kvalitetstid med oss i pisten även i år.  Som medlem i AKS har man tillgång till Klutmarksbacken under kvällar, helger och lov hela säsongen. Under säsong har vi olika medlemsaktiviteter i anläggningen som temakvällar, vallningskurs, köp- och byteskvällar mm.

Alla är välkomna som medlemmar oavsett om man är aktiv i tränings- eller tävlingsgrupper eller bara vill tillbringa kvalitetstid i backen. Vi har tidigare har separerade avgifter för medlemskap och tränings- och tävlingsgrupper. I år har vi valt att förenkla avgiftshanteringen enligt följande:

Medlemskap familj                                                   550 kr
Träningsavgift per barn/ungdom                                 650kr

Årskort medlem                                                        600kr
(gäller ons, fre, helg och lov, ord pris 1700 kr)

Föräldrar och syskon ingår i familjemedlemskapet även om det bara är ett barn som deltar, ange därför samtliga familjemedlemmar vid inbetalning.

Förmåner och skyldigheter som familjemedlem:
Det är det ideella engagemanget i föreningen som möjliggör att vi kan äga och driva vår egen backe, hålla en låg träningsavgift samt att AKS står för avgifter vid tävlingar. Som medlem förutsätts man därför göra en insats i klubben, t.ex. arbete i servering, lift och snösprutning m.m. Ni behöver dock inte sälja exempelvis toabalar, sockar eller plastpåsar för klubbens räkning. Vår stugkommitté kommer att informera mer om detta.

För att på bästa sätt kunna säkerställa att information kommer till rätt mottagare behöver vi er hjälp att se att kontaktuppgifterna stämmer. Vi kommer därför att uppdatera vårt medlemsregister denna säsong och önskar därför att ni i samband med betalning fyller i uppgifterna nedan, även om ni inte uppfattar att någon information har förändrats.

 

Ny hantering för medlems fakturering

Idrott online kommer att från årsskiftet att lägga ner hemsida plattformen och då måste vi hitta andra lösningar för detta. Vi har då i styrelsen besluta att använda oss av ett system som heter SportAdmin. Detta system erbjuder både en ny hemsida plattform samt ett väldigt bra system för framför allt vårt kansli och att underlätta för våra tränare/ledare att närvarorapporterna mm. Just funktionen för våra tränare/ ledare kommer vi att återkomma och utbilda dessa i.

Nedan följer information beträffande hur SportAdmin kommer att fungera

 

Precis som att alla andra branscher digitaliseras så gör vi nu också det! Nu börjar vi använda SportAdmin Kansliservice – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet. För dig som medlem innebär det att du kan betala med fyra nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Billmate, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening.

De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:

  • Kortbetalning
  • Swish
  • Fakturabetalning*
  • Delbetalning*

* vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet.

 

Administrationsavgift

Med ett uppdaterat administrationssystem och via de nya digitala betalningsmetoder vi erbjuder, tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr – för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Vi har i år beslutat att klubben står för denna avgift så det kommer inte att synas någon avgift på er faktura.

 

Vad innebär det för föreningen?

Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare. Vi frigör många timmar från våra kanslister/administratörer som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköts nu helt automatiskt i SportAdmin och tillsammans med vår betalpartner Billmate. Det gör att vi i stället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill -att utveckla föreningen.

 

Vad innebär det för mig som medlem?

För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt, eller ditt barns, lags aktiviteter,

kalender, kallelser, utskick mm. Du kan anmäla om du behöver skjuts eller har plats i din bil genom funktionen Samåkning. Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn är kommer på träningen genom

funktionen Förhandsrapportera. Du får ditt medlemskort digitalt i appen och ser även dina betalningar, erbjudanden från föreningen, samt mycket, mycket mer.

Har du frågor eller vill prata med oss kan du alltid nå oss på kansli@aks.nu eller på 0910-211305.

 

Skidhälsningar från Alpina Klubben Skellefteå

 
Våra partners