SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alpina Klubben Skellefteå
Fotboll
Om klubben

AKS är en alpin tävlingsklubb. Klubben drivs ideellt och antalet aktiva åkare är ca 70 st.

AKS äger och förvaltar sin egen anläggning, Klutmarks- backen. Detta medför både för- och nackdelar. Fördelen är att man kan avsätta tider för träning i den utsträckning som behövs, och nackdelen är allt arbete och kostnader för anläggningen. Som medlem innebär detta att alla har ett ansvar för driften, som t.ex. snösprutning, liftskötsel, och kioskförsäljning. Vårt mål är att så många som möjligt ska få information och utbildning i t.ex. snösprutning, träningskurser m.m.

Klubben behöver just din insats för att gå vidare. Du får i utbyte förmånen av att arbeta i god gemenskap och ger dessutom dina barn en fantastisk möjlighet till att utöva sin idrott i gott kamratskap och i en bra miljö.

Verksamhet

AKS ska stimulera till alpin tävlingsverksamhet. Detta ska ske genom att skapa förutsättningar för varje åkare att utvecklas efter egen förmåga och eget intresse.
Träningsverksamheten bedrivs nästan uteslutande i klubbens egen backe i Klutmark. AKS är en av få klubbar i landet som äger och förvaltar sin egen anläggning. Detta innebär att medlemmar och samtliga föräldrar till medlemmar också, förutom delaktighet i träningsverksamhet och tävlingsverksamhet, har ett ansvar för driften av anläggningen.

AK Skellefteå - Skidor
Bildad 1970-01-01
Föreningsnummer 14297-34
Postadress Idrottsservice AB svb, Mullbergsvägen 11 B
93137 Skellefteå
Besöksadress Idrottens Hus, Norrvalla, Mullbergsvägen 11 B
93137 Skellefteå
Fakturaadress Idrottsservice AB svb, Mullbergsvägen 11 B
93137 Skellefteå
Telefon [saknas] 
E-post kansli@aks.nu
Hemsida https://www.aks.nu
PlusGiro 483041-0
Swish 1231324540
Organisationsnummer 894700-6105
   
Sponsring

Vill ni stötta & sponsra Alpina klubben Skellefteå?
Vill ni synas i klutmarksbacken?

Kontakta Anders Ahlström i marknadsföringsgruppen på tel 070:6354932 eller kika på våra sponsorpaket!

 
Våra partners